lördag 10 november 2012

Vargstory 6; En natt under fullmånen... Del 2

Ett par timmar efter att Akis förlossning satte igång... 
... så får även Rei svåra smärtor och krämpor och måste lägga sig ner. Hon gnäller olyckligt och sneglar bort mot Shiro och Aki. Rei hade gärna velat att det här skulle ha hänt senare och absolut inte samtidigt som Akis kull. Med ett svagt tjut försöker hon påkalla Hoshikos uppmärksamhet.

Hoshiko hör sin partners rop och kommer som ett skott! 
En väldigt orolig och bekymrad Hoshiko rusar till Reis sida för att se vad det är som står på, även om han redan börjar få misstankar om vad det är. 

"Rei, det... det är väl inte dags... redan?" frågar han nervöst och oroligt. 

Rei ger honom en matt blick och Hoshiko förstår. 

En nervös varg står vid sin partners sida. 
Hoshiko är så nervös och orolig inombords att han inte vet vad han ska ta sig till, men utanpå står han fast, stilla och ser så lugn ut. Det är knappt så att Rei känner igen sin busiga och småvilda partner. 

Även Shiro, som dras åt deras håll av oväsendet, reagerar på Hoshiko. Shiro bestämmer sig för att stanna en bra bit ifrån och bara iaktta händelsen. Han förstår ganska snabbt vad det är som är på gång och kan inte låta bli att le för sig själv. 

Utan att ge sig till känna smyger Shiro därifrån för att gå tillbaka till sin egen familj. Det här är en stund han inte vill störa. 

Plötsligt har det hänt! Rei och Hoshiko har blivit föräldrar! 
En utmattad Rei ligger och tvättar sina nyfödda ungar rena, medan Hoshiko står och stirrar som i chock på dom tre små liven. Alla är små hanar och ju mer Hoshiko ser på dom, desto mer rinner chocken undan och ersätts av en stark värme i bröstet. 

Så små, så små... och så lika både honom och Rei. Hoshiko böjer försiktigt ner nosen och buffar lite på dom små liven. 

"Vad vill du kalla dom?" frågar plötsligt Rei med ett trött leende. 

"Kalla dom?" upprepar Hoshiko dumt. 

"Ja, vad ska dom heta?" undrar Rei och hennes leende blir lite bredare. 

"Namn, ja..." säger Hoshiko osäkert och ser på ungarna. 

Youkai Okami, en liten hane.
Baku Okami, en liten hane.
Obake Okami, en liten hane.
Två stolta föräldrar tittar på sina tre små vargungar. Men Hoshiko upptäcker snabbt att två av bröderna, Baku och Obake, är i stort sett identiska. Höjd och längd på öronen, päls och teckning. Det får honom att le ett brett varggrin.

"Rei, ser du?" frågar han glatt. "Vi har fått tvillingar!" 

"... tokstolle!" skrattar Rei. 

Baku och Obake, lika som bär. 
Medan vargungarna kryper närmare Rei för att få mat och värme så sneglar Hoshiko bort åt Akis håll. Han märker då att Shiro sitter bredvid henne, vänd åt deras håll och tittar på dom. Det får Hoshiko att rysa lite inombords och han känner sig orolig. 

Oftast är det bara alfaparet i en flock som förökar sig. Andra vargar i flocken brukar inte få göra det, med få undantag. Hur kommer Shiro att göra i den här frågan...? Hoshiko sväljer lite, men spänner sig aningen i kroppen. 

Om Shiro vill göra sig av med hans och Reis ungar så får han gå igenom Hoshiko först...! Reservatet bokstavligen sjuder av liv med totalt sex nya vargungar. Hoshiko och Rei kan inte vara gladare över sina underbara söner, men det finns en oro i dom båda. Kommer Shiro att acceptera andra vargungar i flocken? 

Det är alfans ansvar att bestämma hur stor flocken får lov att bli, baserat på revirets storlek och tillgången på mat. Får Hoshiko och Rei behålla sina valpar, eller kommer Shiro tvingas ta bort dom för flockens bästa? 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar