måndag 29 oktober 2012

Vargstory 5; En natt under fullmånen... Del 1

Sommaren har passerat fridfullt för vargarna... 
... och respektive par har spenderat den ihop utan att vika från varandras sida. Flockens band har aldrig varit starkare och för stunden verkar världen helt perfekt för vargarna. Reviret ser också bättre ut och vargarna har haft gott om tid på sig att vänja sig vid förändringen.

Men för Shiro och Aki så var livet på väg att förändras för alltid och aldrig bli sig likt igen...

Aki vaknar mitt i natten av svåra smärtor. 
När något inte står rätt till med hans älskade Aki så är Shiro aldrig långt borta. Trots att han vet vad som är på gång så betyder det inte att allt kommer gå felfritt. Även Hoshiko och Rei håller sig i närheten, men på respektfullt avstånd från alfaparet. Båda vargarna håller andan. 

Shiro gnyr lite och avskyr den känslan av hjälplöshet som kommer över honom. Han kan inget annat göra än att stå vid Akis sida och stötta henne genom det här. Inte ens om något går fel kan han göra något. 

Men just i den stunden...! 
Hela kvarteret fylls av ljudet från tre överlyckliga vargar som välkomnar en liten kull vargungar till världen. En trött Aki viftar matt på svansen och ger Shiro en liten slick på nosen innan hon återgår till att sköta om dom små. Tre valpar blev det totalt, två hanar och en hona. 

En överlycklig, nybliven pappa som knappt vet vad han ska ta
sig till av glädje! 
Nu när det hela är över får även Hoshiko och Rei komma fram och hälsa på småttingarna och Aki. Hoshiko står alldeles paff framför vargungarna och är så uppspelt och glad att han bara står och skakar. Rei ger Aki en uppmuntrande puff med nosen och sniffar lite på ungarna medan hennes svans viftar. 

"Vad ska dom heta?" undrar Rei och tittar från Shiro till Aki. 

Dom båda nyblivna föräldrarna utbyter blickar och ler sedan. Namn hade dom redan tänkt på under ett bra tag. 

Tsukuyomi "Yomi" Okami, en liten hane. 
Amaterasu Okami, en liten hona. 
Mikoto Okami, en liten hane.
(Döpt av SallysPigge på Sims Ifokus! :D)
Alla fyra vuxna vargarna är tysta och bara iakttar dom tre små liven som gnyende söker sig till mamma Aki. Till sist så drar sig Rei och Hoshiko undan för att ge den lilla familjen utrymme. 

Aki uppskattar det och lägger trött ner huvudet bredvid sina sovande små. Hon ser upp på Shiro, som står och vakar över dom alla fyra. 

En märklig känsla fyller den vita vargen... 
... när han står där och tittar på sin lilla familj. Känslan får Shiro att känna det som att han växer inombords och alla rädslor och all osäkerhet suddas sakta ut. Det enda som finns i hans liv just nu är hans partner och hans tre underbara ungar. Han känner sig starkare än vad han någonsin gjort i sitt liv och rollen som alfahane känns inte så tung längre. 

Shiro har ett syfte nu som brinner starkare än något annat. Hans ungar ska beskyddas, hållas säkra och växa upp i en trygg miljö i en stark flock med sin mamma och pappa. Nåde den som försöker stå i vägen för det. 

Men detta var inte allt som hände under denna natt... Shiro och Aki har äntligen blivit föräldrar! Den andra generationen vargar har fötts och ger hopp om en starkare flock och en fortsatt framtid för vargarna simvärlden över. Detta känner givetvis inte vargarna till, utan dom är bara glada och lyckliga över dom nya liven som ser dagens ljus. 

Men som skrivet ovan, mer hände under den här spännande natten. 
Fortsättningen kommer i  "En natt under fullmånen... Del 2."

2 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack ska du ha! :D

   Ja, han är min favorit i kullen. :) (Säg inget till dom andra!)

   En söt liten gudson du har fått. ;D Det kommer dyka upp fler bilder på honom och hans egna profil under Vargdata snart. :)

   Radera